Acasă Politic Mişcarea Populară la Olt se implică. O mână întinsă PSD-ului şi candidatul...

Mişcarea Populară la Olt se implică. O mână întinsă PSD-ului şi candidatul unic la Primăria Slatinei

295
Joi, 8 octombrie a.c., la sediul Partidului Mişcarea Populară Olt, Marian Vasile, preşedintele organizaţiei judeţene a formaţiunii politice şi Victor Iacobescu, candidatul propus al PMP Olt pentru Primăria Slatinei, au susţinut o conferinţă de presă, unde s-au dezbătut câteva teme de importanţă locală şi centrală.
 
PMP Olt sare în ajutorul PSD
Ca să nu mai fie ca înainte, PMP Olt, prin vocea preşedintelui de la Olt, Marian Vasile, vine în sprijinul Partidului Social Democrat, cel care era cât pe aici să dea preşedintele de ţară, partid care trece printr-un test: alegeri interne. PSD este un specialist în alegeri, acel gen de alegeri care adună oamenii din toate părţile la vot, fie vii, fie morţi. PMP Olt sare în ajutorul social-democraţilor, care îl au ca unic candidat pe Liviu Dragnea la alegerile interne pentru funcţia de preşedinte al PSD.
„Curând, vor fi alegeri interne la PSD, la nivel naţional şi noi, cei din Organizaţia Judeţeană Olt a PMP am ajuns la concluzia că vom pune mână de la mână şi indiferent de ce s-ar întâmpla, avem destui oameni pregătiţi pentru a-i implica în acest proces al alegerilor, adică să fim observatori, ca să nu se mai întâmple ce s-a mai întâmplat la alte alegeri, când au votat oameni din străinătate, sau morţi de pe crucile din Alexandria, Teleorman. Şi pentru a preveni această situaţie, noi, cei de la Mişcarea Populară am considerat că este foarte bine să venim cu observatori din cadrul organizaţiei, pentru ca cei de la PSD să nu aibe probleme la scrutinul electoral”, spune Marian Vasile.
Marian Vasile speră ca măcar de data aceasta, în cadrul acestor alegeri interne, să nu se mai creeze o stare în care se fraudează, se fură voturi.
 
Apel la candidat unic al dreptei
Acelaşi Marian Vasile a mai deschis şi un al subiect, referitor la dreapta locală, care s-ar putea uni pentru a introduce în sondajul intern şi numele candidatului propus al PMP, Victor Iacobescu:
„Am înţeles că se apropie termenul limită pentru procedura PNL Olt pentru desemnarea candidatului pentru funcţia de primar al Slatinei şi îmi permit să transmist un mesaj public către co-preşedinţii PNL Olt, care, dacă vor dori cu adevărat ca dreapta să câştige alegerile pentru Primăria Slatina, dacă vor continua cu acest sondaj, suntem dispuşi să intre şi Victor Iacobescu.
 
Victor Iacobescu vrea o Slatină… curată
Profesorul Iacobescu, propunerea popularilor olteni pentru Primăria Slatina vreo o cultură dinamică, vrea o întâlnire cu toţi oamenii culturii: artişti, arhitecţi, profesori şi astfel să fie înfiinţate comitete de cultură. Mai vrea şi rezilvarea problemei cu câinii vagabonzi şi să existe un adăpost pe care vrea să îl viziteze periodic. Printre altele, acesta mai doreşte şi întâlniri cu profesori şi elevi. Şi multe altele, dar asta numai când va fi primar. Un primar care îşi doreşte ca Slatina să fie curată, nu neapărat din punct de vedere al salubrităţii, ci al moralităţii, după cum spune acesta.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.