Acasă Cultură Şcoala Populară de Arte şi Meserii Slatina a obţinut premiul al III-lea...

Şcoala Populară de Arte şi Meserii Slatina a obţinut premiul al III-lea la un concurs de teatru din Mioveni, Argeş

295

Iubitorii de teatru au putut fi martori în perioada 25-27 septembrie la ,,Festivalul National de Teatru pentru Copii si Tineret „Ludicus”, organizat de administraţia locală a oraşului Mioveni, din judeţul Argeş, la Centrul Cultural din localitate. Concurenţii au participat la două secțiuni: 10 – 14 ani și 15 – 18 ani, iar în această competiție s-au înscris 19 trupe din Botoșani, Călărași, Slatina, Mangalia, Pitești și Mioveni. A VIII-a ediţie a festivalul-concurs a fost prezidată de cunoscutul actor Vasile Muraru.

„Printre cele 18 trupe participante în concurs s-a numărat şi trupa de teatru a clasei de actorie, anul II, a Şcolii Populare de Arte şi Meserii Slatina, condusă de Nicu Ioan Popa – PIN, care a prezentat forma restrânsă a spectacolului de teatru „Lady Robinson Bar“ de Valeriu Butulescu. În urma jurizării, trupa de teatru a Şcolii Populare de Arte şi Meserii Slatina a obţinut premiul al III-lea şi premiul de interpretare feminin – rol secundar, atribuit elevei Ciucea Nicoleta Daniela.

Componenţa trupei: Petcu Andra Otilia Valeria, Mitrache Delia Cristina, Vintilă Marinela Denisa, Miki State, Ciucea Nicoleta Daniela.

Mulţumim, domnului director al Şcolii Populare de Arte şi Meserii Slatina, Viorel Pintea, pentru sprijinul acordat”, spune Nicu Popa, actor şi regizor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.