Acasă Politic Gigel, marele vrăjitor. USL la Drăgănești-Olt

Gigel, marele vrăjitor. USL la Drăgănești-Olt

472
 
 
Copreședintele PNL, deputatul Gigel Sorinel Știrbu poate fi răsplătit cu cele mai înalte distincții ale statului roman. Prin efortul său neprecupețit, prin lungile nopți nedormite, în care s-a frământat de starea județului și a colegiului, a reușit să reînființeze Uniunea Social Liberală. Acel proiect căruia i-au dat naștere, ca mamă și ca tată, deși nu se știe care a fost mai activ și care a fost mai pasiv, Crin Antonescu și Victor Viorel Ponta.
 
 
În orașul condus în prezent de inimosul pesedist, Pantelie Rotaru, PNL – aripa Știrbu, îl susține pentru candidatura la funcția de primar, pe Marian Viorel Tudorică, viceprimarul pesedistului „Panti”, așa cum îl alintă oamenii prin Drăgănești pe primar. În acest fel, primarul în funcție nu va avea nicio problemă din partea PNL-ului. Vicele actual, un bun practician în electricitate, a măsurat deja tensiunea locală dintre PNL și PSD. Cu sprijinul primit de la centru, așa va fi și în campanie: blat pe linie. Căci, Tudorică nu va zice niciodată nimic despre PSD și despre nemulțumirile oamenilor din Drăgănești-Olt, care sunt și ele pe acolo…
Dacă nu cumva, în campania electorală s-or găsi niște oameni de la Cadastru să facă un recensământ real al terenurilor agricole din Drăgănești-Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.