Acasă Actualitate Tragedie pe calea ferată. De ce intervine SMURD Dolj la Bârza?

Tragedie pe calea ferată. De ce intervine SMURD Dolj la Bârza?

144
Pompierii balşeni şi slătineni au intervenit în dimineaţa zilei de 21 septembrie 2015, în jurul orei 02.00, în comuna Bîrza, sat Braneţ, la un accident feroviar în care au fost implicate un tren de marfă (nr. 41653) şi un autoturism. Accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată, prevăzută cu bariere mecanice, două persoane rămânând încarcerate în autoturismul grav avariat.
 
 
„La faţa locului s-au deplasat 13 pompieri cu două autospeciale complexe pentru intervenţie şi descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul militarilor au venit şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt şi o ambulanţă tip C din cadrul SMURD Dolj. Echipajele de descarcerare au acţionat pentru scoaterea celor două victime încarcerate din autoturism, cea de-a treia victimă aflată în acesta, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Pârşcoveni, fiind preluat de un echipaj SAJ şi transportat la UPU Slatina. Bărbatul prezenta traumatism caranio-cerebral şi traumatism la membrul superior drept. Pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie pentru extragerea victimelor, şoferul autoturismului, în vârstă de 38 de ani, din comuna Pârşcoveni, fiind găsit, inconştient, cu leziuni incompatibile cu viaţa. Pasagerul de pe bancheta din spate, în vârstă de 44 de ani, din aceeaşi localitate, a fost preluat de ambulanţa SMURD Dolj, cu traumatism cranio-facial şi traumatisme la membrele inferioare şi transportat la UPU Craiova”, se arată în comunicatul de presă remis de ISU Olt.
 
Inexplicabil, de ce la un eveniment petrecut în judeţul Olt, la o distanţă rezonabilă de sediul ISU Olt, la faţa locului a intervenit o autospecială a SMURD Dolj? În condițiile în care, la Osica de Sus, la o distanță mică de locul tragediei există o subunitate de pompieri frumoasă. Pe afară…
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.