Acasă Administrație Serviciul Județean de Pază Olt. Aici lucrează Mihaela Stana…

Serviciul Județean de Pază Olt. Aici lucrează Mihaela Stana…

622
 
După ce a plecat, mai bine-zis fugind mâncând pământul din Primăria Slatina, acolo unde a lucrat vreo trei cincinale, unul cu Gheorghe Păunescu, restul cu Darius Vâlcov și Minel Prina, Mihaela Stana, ultima oară primar interimar, și-a găsit serviciu, mai reprede decât are acces la așa ceva un muritor de rând. Acum e la Serviciul Județean de Pază, o companie de utilități specifice aflată în patrimoniul Consiliului Județean Olt.
Pe la locul ei de muncă, nu e văzută, în schimb vine aproape zilnic la primărie, acolo unde udă florile din secretariat și verifică atent funcționarea corespunzătoare a dozatorului de cafea. Ar fi destul de greu pentru Stana, după atâția ani petrecuți în zona administrației, să-și găsească un loc de muncă în zona privată, acolo unde n-ar plăti-o nimeni cu generozitate și fără să facă nimic, așa cum este relația actuală profesională cu cei de la Serviciul Județean de Pază Olt…

2 COMENTARII

  1. Dorrrrrrrrrobantule,se vede treaba ca iar ai nevoie de bani ca doar asta stii sa faci pina acum ai tacut milc si ai lins undeva,,te apuci iar sa latri ca se apropie alegerile,se stieeeeeeeee.:))))))))))))))

  2. Si eu sunt de aceeasi parere, ai uitat cat ai luat dupa Valcov ? Acum vrei si dupa Mihaela ? Cand vreti bani atacati,in rest ? Cand a fost primar interimar nu ai scris nimik,nici de bine,nici de rau !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.