Acasă Actualitate Deputatul Mitel Niculescu, a doua oară socru mare

Deputatul Mitel Niculescu, a doua oară socru mare

458

Familia deputatului ales PP-DD, independent, în prezent afiliat la UNPR, Dumitru Niculescu, responsabil în Colegiul 5 Caracal, e în febra pregătirilor pentru o mare sărbătoare de familie. Sâmbătă, 29 august a.c., fiul său cel mic, Petre, va spune, conform tradiției și probabilității de 100%, un ferm „DA” în fața ofițerului stării civile. Acolo unde, beneficiara convingerilor și sentimentelor sale este Andreea Zavera, din Roșiori de Vede…

Felicitările, masa și dansul, pentru acest eveniment, vor avea loc pe locația de domiciliu a socrului mare. Lista invitaților e secretă, dar fotografii gen paparazzi, dacă vor bate drumul până la locul faptei vor surprinde și fețele umane ale multora dintre cei care ies la televizor să spună că apără interesul național și nu numai (sic!).

Până la urmă, deputatul Dumitru Niculescu se poate considera, în plan personal, un om împlinit. Doi băieți, fiecare așezat la locul lui, titular într-o afacere de succes și unul dintre cei mai respectați parlamentari aleși în județul Olt. Chiar, de ce nu candidează la anul la Primăria Caracal?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.