Acasă Politic În urma concursului judeţean de pescuit „Fir Intins”: Ion Toma, cel...

În urma concursului judeţean de pescuit „Fir Intins”: Ion Toma, cel mai bun pescar din politica românească

631

Vineri, 17 iulie a.c. Organizația Judeţeană a UNPR Olt a organizat Concursului Judeţean de Pescuit Sportiv „Fir Intins”, la Balta „Aluniș” din orașul Piatra-Olt. Cei mai buni dintre progresişti, dar şi doritorii care au participat, au primit unelte de pescuit, trofee şi diplome. Cea mai interesantă diplomă primită a fost cea care i s-a acordat senatorului Ion Toma, preşedintele UNPR Olt: „Pentru cel mai bun pescar din politica României!”. La acest eveniment au participat tineri progresişti, în frunte cu preşedintele Organizaţiei Judeţene a UNPR Olt, Ion Toma, prim-vicepreședintele UNPR Olt, Emil Albotă sau consilieri locali ai Slatinei. La competiţie, concurenţii au putut participa pe baza biletului de participare, iar concursul a început la orele 5.00 şi s-a încheiat la orele 14.00.

„Am avut bucuria să petrec momente extrem de frumoase alături de participanţii la concurs. Dincolo de competiţie, care a fost una extrem de strânsă, dar, guvernat de fair-play, concursul a constituit un bun prilej pentru a cunoaşte oameni deosebiţi, pasionaţi de pescuit. Atmosfera a fost una mai mult decât optimistă şi veselă, iar concurenţii s-au bucurat de o vreme superbă, numai bună pentru o astfel de activitate. Totodată, am fost onorat să primesc o diplomă simbolică, în care îmi sunt recunoscute meritele ca fiind «cel mai bun pescar din politica romanească», motiv pentru care tin sa le multumesc organizatorilor”, a spus senatorul Ion Toma.

La acest concurs, cel care a premiat, dar a şi observat buna desfăşurare a concursului, a fost ministrul secretar de stat în Ministerul Educaţiei, Emil Albotă, prim-vicepreședintele UNPR Olt, i-a felicitat pe concurenţi şi pe câştigători şi a apreciat calităţile celor care au avut un… fir întins:

„Perseverenţă, ambiţie, puţin noroc şi mai ales… răbdare. De toate acestea la un loc au avut nevoie cei peste 50 de concurenţi care au participat la concursul de pescuit sportiv, organizat de UNPR Olt. Am fost mai mult decât bucuros să premiez, alături de preşedintele organizaţiei, senatorul Ion Toma, pe cei care au dovedit, la final, în juvelnic şi la cântar, că ştiu să îmbine eficient toate calităţile necesare unui adevărat pescar. Chiar şi în politică… Felicitări câştigătorilor!”, a declarat Emil Albotă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.