Acasă Politic Şchiopul cu averea sechestrată, apărat de Paul Stănescu

Şchiopul cu averea sechestrată, apărat de Paul Stănescu

117
Premierul României, Victor Ponta a renunţat, duminică seară, la şefia PSD până când îşi rezolvă situaţia juridic, gest anunţat pe reţeau de socializare, care substituie instituţia comunicatului de presă. Ca mulţi alţi membrii PSD din ţară, şi Paul Stănescu, preşedintele Consiliului Judeţean, a aflat despre renunţarea la funcţiile deţinute în partid ale lui Ponta.
„E un gest pe care l-a făcut conform Rezoluţiei votată la Consilul Naţional din martie, dar Victor Ponta este un politician redutabil şi sigur că Victor Ponta este numărul unu în partid până la urmă chiar dacă nu mai este preşedintele partidului. Nu cred că funcţia de preşedinte de partid îl împiedică să fie alături de partid, alături de toţi colegii şi partidul să aibă un curs normal. Se fac alegeri în toate organizaţiile locale şi judeţene, Congresul se va stabili ulterior. Ce i s-a întâmplat lui Victor Ponta cu situaţia juridică pe care o are e o făcătură. Eu respect şi deciziile procurorilor şi hotărârile instanţelor, dar să îl iei pe Victor Ponta de acum şapte ani să îl cauţi cu nu ştiu ce nu mi se pare în regulă, mai ales că discutăm de prim-ministrul în funcţie, indiferent cum l-ar chema. Să îl iei pentru ceva de acum şapte ani, pentru lucruri mărunte, dacă era vorba de lucruri mari la nivel national, international, asta mi se pare că este o făcătură mai mult”, a declarat Paul Stănescu
Paul Stănescu a precizat că nu este nicio grabă organizarea Congresului şi că acesta ar trebui organizat la termane, adică în anul 2016. Până atunci, miercuri 15 iulie, este convocat Comitetului Executiv:
„Cel mai târziu miercuri ne întâlnim în BPN, probabil se va convoca şi Comitetul Executiv. Ne dăm după deget? Victor Ponta este primul-ministru, este un politician redutabil, am câştigat alegerile, trebuie să îi acordăm meritele care i se cuvin. Ponta nu a dorit să se situeze peste hotărârea luată la Consiliul Naţional din martie. Nu aş fi de acord cu renunţarea la guvernare, nu cred că trebuie să îşi dea demisia din funcţia de prim ministru”, a mai declarat acesta.                                                                                                        

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.