Acasă Cultură Parcul „Constantin Poroineanu” din Caracal, gazda ­„Bibliotecii de vacanță” în perioada 1...

Parcul „Constantin Poroineanu” din Caracal, gazda ­„Bibliotecii de vacanță” în perioada 1 iulie-31 august

613

„Biblioteca de vacanță”, un proiect cultural organizat de către Centrul Cultural Municipal, Biblioteca „Virgil Carianopol” și aprobat de Consiliul Local și Primăria Municipiului, Caracal a demarat la inceputul lunii iulie și se va termina la sfârșitul lunii august (1 iulie – 31 august), locația fiind Parcul „Constantin Poroineanu”.

Obiectivele principale ale proiectului sunt: educația, informarea și relaxarea prin intermediul lecturii și jocurilor logice realizate cu ajutorul ing. Dan Groza, cel care a venit in cadrul acestui proiect artistic ca voluntar. Din cele 200 de publicații, aduse zilnic in Parcul „Constantin Poroineanu” din localitate, locul unde se desfășoară activitatea educativă, adulții și tinerii pot răsfoi presa (ziare, reviste), cărți de literatură dar și din alte domenii ale cunoașterii( medicină, științe sociale, cărți referitoare la dezvoltarea personală).

„Copiii au la dispoziție volume prevăzute în programa școlară sau alte titluri specifice vârstei lor, cărți de colorat, etc. In fiecare joi, în cadrul „Bibliotecii de vacanță” caracalenii se pot bucura de spectacole artistice oferite de reprezentanții Centrului Cultural Municipal Caracal: Florian Teodorescu, maestru coregraf și managerul instituției culturale, Daniel Voicu, prof. de nai, Monica Dumitru, referent artistic, Pian și chitară, Viorel Chirea, referent Arte Plastice și nu în ultimul rând Florin Beciu, regizorul din cadrul Trupei de Teatru „Altfel” a Centrului Cultural Municipal. De asemenea la diferite ocazii, aniversări, comemorări ale scriitorilor români dar și internaționali cetațenii care se perindă în jurul locului unde se desfășoară activitatea primesc flyere cu informații referitoare la evenimentele respective”, a declarat Vera Grigorescu, coordonator-șef al Bibiotecii „Virgil Carianopol” din Caracal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.