Acasă Politic 1.250 de noi adeziuni la UNPR Scorniceşti

1.250 de noi adeziuni la UNPR Scorniceşti

265

Senatorul Ion Toma, secretar general adjunct al UNPR  şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene a Uniunii Naţionale pentru Progresul României Olt, a participat sâmbătă, 4 iulie a.c., la Scorniceşti. Acolo unde, alături de ministrul secretar de stat în Ministerul Educaţiei, Emil Albotă, deputatul Luminiţa Adam, inspectorul şcolar adjunct, Steluţa Dan şi membrii ai UNPR Scorniceşti, senatorul a participat la  Biroul Politic Permanent al organizaţiei de la Scorniceşti. În perioada recentă, la sediul Organizaţiei Locale a UNRP Scorniceşti, s-au alăturat formaţiunii politice 1.250 de persoane.

 „La Scorniceşti am avut bucuria şi onoarea de a participa la Biroul Politic Permanent, alături de echipa UNPR. Am fost plăcut surprins de organizarea impecabilă, de seriozitatea şi implicarea fiecăruia dintre membri. Totodată, m-am bucurat să aflu că organizaţia a reuşit 1.250 de noi adeziuni, o performanţă remarcabilă şi exemplară pentru restul organizaţiilor. Profit de această ocazie pentru a-i felicita pe cei implicaţi şi pentru a le ura succes pe viitor! Tuturor celor care îşi doresc să facă parte dintr-o echipa unită şi puternică, îi invit să se înscrie”, a spus senatorul Ion Toma.

UNPR este partidul uşilor deschise pentru toţi cei care vor să slujească interesul naţional, după cum a spus şi liderul formaţiunii politice, premierul interimar al României, Gabriel Oprea. Partidul doreşte să respecte graficul şi să ajungă la milionul de membri activi. Formaţiunea „căută nu doar membri, ci și militanți. Pentru că un militant, știți la fel de bine ca și mine, înseamnă un vot: Un milion de militanți, un milion de voturi! Aceasta este provocarea pe care o avem în față și, pentru că am insistat prea mult pe cifre, închei prin a aprecia că, deși unii ne cred prea serioși și milităroși, noi suntem partidul care pune suflet pentru România”, cum a mai spuns senatorul Toma la mai multe întâlniri cu membrii UNPR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.