Acasă Actualitate O iniţiativă a lui Ştefan Văduva: baloane personalizate, în dar pentru cei...

O iniţiativă a lui Ştefan Văduva: baloane personalizate, în dar pentru cei care sărbătoreau comuna Stoeneşti

326

Cu două zile înainte de marea sărbătoare a Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, comuna Stoeneşti a purtat straie de sărbătoare sâmbătă, 27 iunie a.c., când s-a organizat ziua comunei. La acest eveniment au participat şi membri ai Organizaţiei Locale a PNL Stoeneşti, care, în frunte cu Vâduva Ştefan, au împărţit baloane celor prezenţi la serbarea câmpenească. Cadoul personalizat, oferit de liberalii din Stoeneşti, a fost bine primit de către cetăţenii care îşi sărbătoreau comuna.

„Sâmbătă, 27 iunie, a fost ziua comunei Stoeneşti şi s-a organizat un bâlci. S-a sărbătorit cu două zile înainte de Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel. Autorităţile au organizat bâlciul, au participat mulţi locuitori. Noi, cei de la PNL Stoeneşti, am oferit 200 de baloane, albe şi albastre, personalizate cu mesajul «La mulţi ani, Stoeneşti!», care au arătat foarte bine. Vreau să vă spun că a fost o atmosferă nemaipomenită când toţi oamenii aveau în mâini aceste baloane. Mobilizarea a fost un lucru frumos”, a declarat Ştefan Văduva.

Primul candidat în competiţia internă din PNL Stoeneşti
Deşi mai este un an până la alegerile locale, la PNL Stoeneşti, lista candidaţilor pentru fotoliul de primar al comunei a fost deschisă. Prima persoană care a intrat în comeptiţia internă pentru desemnarea candidatului oficial din partea organizaţiei locale, cel care va putea deveni primarul comunei Ştoeneşti, este Dorina Geagâna.

„A fost desemnat primul candidat, în cursa internă, pentru Primăria Stoeneşti, în persoana lui Dorina Geagâna”, a spus Văduva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.