Acasă Administrație La Consiliul Judeţean Olt au început schimbările. Instituţia are un nou site

La Consiliul Judeţean Olt au început schimbările. Instituţia are un nou site

248

Pe 29 iunie a.c., cetăţenii care au intrat pe site-ul www.cjolt.ro, au avut parte de o surpriză: site-ul are o nouă interfaţă. Una mai practică, bine structurată şi nu atât de alambicată, aşa cum era în ultimii 10 ani.

Site-ul are, în bara de meniu, cinci titluri de rubrici, fiecare cu subcategoriile aferente, pe lângă butonul care duce la pagina de start şi stema judeţului Olt. Pe pagina de start întâlnim un slide (un meniu cu rubrici importante care este redat prin efectul de succesiune), o listă, pe orizontală, cu instituţiile subordonate Consiliului Judeţean şi o listă cu proiectele derulate de aceeaşi instituţie. Cetăţenii pot verifica şi Minutele din cadrul şedinţele de consiliu, precum şi procesele-verbale sau convocările hotărârile luate de instituţia în cauză. Cei interesaţi de istoria judeţului, au posibilitatea de a citi o monografie a judeţului, de a vedea o hartă interactivă sau de a afla despre personalităţile, patrimoniul şi cultura judeţului.

„Prin lansarea noului site, Consiliul Județean Olt dorește să promoveze evenimentele și activitățile întreprinse și să vină în sprijinul cetățenilor cu toate informațiile utile. Site-ul va fi actualizat frecvent, astfel încât cetățenii să fie informați în timp optim. Cu o nouă imagine și o structură grafică mai bună, ne dorim ca www.cjolt.ro să fie mai ușor de accesat, să aibă o interfață de căutare mai prietenoasă”, potrivit unei informări de pe site-ul instituţiei.

Pagina de internet a Consiliului Judeţean are şi o variantă în limba engleză. Restul, descoperiţi dumneavoastră, la următoarea adresă: www.cjolt.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.