Acasă Învățământ Tragere la sorţi la ISJ Olt. Pentru centrele de examen și centrele...

Tragere la sorţi la ISJ Olt. Pentru centrele de examen și centrele zonale de evaluare de la bacalaureat

257

Sâmbătă, 27 iunie a.c, în sala de şedinţe a Inspectoratului Şcolar Judeţean, a avut loc tragerea la sorți a vicepreședinților, secretarilor și membrilor din centrele de examen și centrele zonale de evaluare, organizată de Comisia Județeană pentru Examenul de Bacalaureat, a cărei preşedinte este Steluţa Dan, inspector şcolar adjunct, iar vicepreşedinte Mirela Paraschiv. În cadrul acestei şedinţe nu au existat probleme de natură să încalce legislaţia, care a fost întocmai respectată.

Pe lângă inspectorul şcolar general, Felicia Man şi membrii Comisia Județeane pentru Examenul de Bacalaureat, pentru a asigura transparenţa tragerii la sorţi, au fost prezenţi: Chiosan Şerban, preşedinte al Sindicatul Liber Învăţământ – Zona Caracal – Olt, Yvone Preda, preşedintele Consiliului Elevilor Olt şi George Piţulescu – din partea presei.

În cadrul acestei şedinţte s-au tras la sorţi bilete cu numele celor care vor fi vicepreşedinţi, membri şi secretari în centrele de examen și centrele zonale de evaluare.

„Vom începe şedinţa tehnică cu citirea Articolului 8 din Ordinul Ministerului Educaţiei Naţionale nr. 4430/29.08.2014, conform căruia Comisia județeană stabilește componența comisiilor din centrele de examen cu cel mult 48 de ore înainte de începerea probelor scrise, prin tragere la sorți. În judeţul Olt avemm 14 centre de examen şi trei subcomisii. În Balş avem un centru de examen şi o subcomisie, în Corabia avem două centre de examen, la Scorniceşti avem un centru de examen şi o subcomisie, la Caracal avem trei centre de examen, la Drăgăneşti-Olt avem un centru de examen, iar la Slatina sunt şase centre de examen şi o subcomisie. Avem patru centre zonale de evaluare: două în Slatina şi două în Caracal”, a spus Steluţa Dan, preşedintele ComisieiJudețeană pentru Examenul de Bacalaureat.

Duminică, 28 iunie, a fost programată alegerea preşedinţilor comisiilor Centrele de Examen și Centrele Zonale de Evaluare şi instruirea acestora şi a tuturor vicepreşedinţilor, membrilor şi secretarilor, precum şi o videoconferinţă cu ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.