Acasă Administrație ILEGAL! Lifturi gratis de la primărie…

ILEGAL! Lifturi gratis de la primărie…

95
 
 
Majoritatea covârșitoare a locuitorilor din Slatina primește o palmă de la consiliul local. Cetățenii, buni plătitori de impozite și taxe văd cum banii lor sunt direcționați în favoarea câtorva zeci de slătineni și-n defavoarea altor 70 de mii de… alți slătineni.
Mai precis, două blocuri vor primi, în urma unui concurs tâmpit, organizat de municipalitate, investiții în lifturile din scara blocului. Ca un premiu, la care contribuția preafericiților cu lift făcut din banii municipalității este zero. Cum zero este și capacitatea profesională a celui care a dat aviz de legalitate pe acest proiect.
A fost violată Legea 230/2007 a asociațiilor de proprietari, în câteva puncte esențiale. În mod normal, aceasta, adică legea, și situația generată în consiliul local de la Slatina, în seara zilei de 25, ar trebui să genereze o reacție a Prefecturii Olt.
În concluzie, de acum încolo, dacă vi se arde vreun bec prin casă, se strică vreo baterie la chiuvetă sau clopotul de la vasul de wc, chiar și în cazul în care vântul sparge un geam de pe casa scării, apelați la Primăria Slatina. Plătesc tot! În curând și ratele de la bancă. Din banii contribuabililor. Primul pas a fost făcut cu lifturile…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.