Acasă Politic Liberalii olteni strâng semnături pentru a cere demisiile lui Minel Prina şi...

Liberalii olteni strâng semnături pentru a cere demisiile lui Minel Prina şi Victor Ponta

331

La sediul PNL Olt, cei doi co-preşedinţi ai Organizaţiei Municipale a partidului, Sorin Brătoi şi Marian Căruntu, au susţinut miercuri, 24 iunie a.c., o conferinţă de presă ce a avut ca teme strângerile de semnături care să susţină demisia primarului Minel Prina şi demisia premierului Victor Ponta.

Sorin Brătoi consideră că apariţia faimosului filmuleţ, prin care Minel Prina le spune slătinenilor ce a făcut şi ce se va face în Slatina, datorită faptului că „a construit un oraş”, nu este suficientă şi că aşteaptă să vadă demisia scrisă, precum şi nota de lechidare.

„Organizaţia PNL Slatina a luat decizia începerii unei campanii de strângere de semnăturii pentru demisia domnului primar Minel Prina, campanie intitulată «Semnează-i demisia lui Prina». Am văzut, de dimineaţă, un pas făcut înapoi pe Facebook. Până nu vedem demisia scrisă şi făcută nota de lichidare la Primăria Slatinei, considerăm că este primar în funcţie. Am luat legătura cu membrii Biroului Politic Municipal al PNL şi vom avea o şedinţă cu aceştia. Avem un tabel prin care cerem sprijinul cetăţenilor municipiului în această campanie a noastră”, a declarat Sorin Brătoi.

O altă problemă pe ordinea de zi a conferinţei, a fost cea legată se strângerea, la nivel naţional, a semnăturilor necesare pentru a susţine o moţiune împotriva premierului Victor Ponta, o „moţiune populară”. Liberalii vor strânge semnături pentru demisia lui Ponta. Acţiunea va începe şi în judeţul Olt, după ce se va face un plan în cadrul unei şedinţe tehnice.

„PNL va demara o acţiune de strângere, la nivel naţional, pentru o moţiune populară împotriva domnului Victror Viorel Ponta. Organizaţia Slatina se va implica. Avem un target de atins pe judeţ”, a spus Marian Căruntu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.