Acasă Actualitate Sinuciderea unui ofiţer BCCO Constanţa. Ionuţ Stănescu era din Corabia

Sinuciderea unui ofiţer BCCO Constanţa. Ionuţ Stănescu era din Corabia

917

La întâlnirea zilei de dumincă, 14 iunie, cu cea de luni, 15 iunie a.c, un tânăr de perspectivă, la 24 de ani, Ionuţ Cristian Stănescu (zis şi „Bănel”) şi-a pus capăt zilelor, cel puţin aceasta este varianta oficială a organelor de cercetare, sosite la faţa locului. Acesta, cu arma din dotare, s-ar fi împuşcat în cap. În apartamentul pe care îl închiriase, se mai afla şi colegul cu care împărţea chiria locuinţei, care a sunat la serviciul 112.

Un corăbian care ajunsese departe…

Şi la propriu, şi la figurat. Ionuţ era, de fel, din Corabia. El absolvise, în anul 2014, Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti. După terminarea studiilor, a fost repartizat ofiţer al Brigăzii de Combatare a Criminalităţii Organizate Constanţa. Corăbianul avea semne vitale, când a fost transportat la cel mai apropiat spital. După o luptă strânsă cu moartea, de câteva ore, acesta a pierdut bătălia. Părinţii acestuia au ajuns la Constanţa pentru a-l aduce în pământul său natal: Corabia, judeţul Olt.

O cercetare se află în derulare, pentru a stabili cauzele care au dus la misteriosul gest necugetat al acestuia, deoarece nu a lăsat niciun bilet de adio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.