Acasă Actualitate Slătioara. Ciocîrlan Savu – obiectiv asumat, misiune îndeplinită. Singurul târg autorizat din...

Slătioara. Ciocîrlan Savu – obiectiv asumat, misiune îndeplinită. Singurul târg autorizat din Oltenia

200
 
Sâmbătă, 13 iunie 2015, la Slătioara va avea loc inaugurarea singurului târg autorizat din Oltenia. Un spațiu multifuncțional, realizat ca-n afară. O investiție în valoare de o sută de mii de euro, bani din Grupul de Acțiune Locală „Plaiurile Oltețului”, cheltuiți cumpătat, pe ceea ce se vede și nu pe povești.
Un proiect mai vechi al primarului Cicîrlan Savu, despre care vorbește chiar cel în cauză…
 
„Sunt 25 de mese la care se mai adaugă zone special amenajate pentru produse lactate: brânză, lapte proaspăt și ouă. Există și un punct sanitar veterinar cu filtru, cherestea și încercăm astfel să atragem tot mai mulți comercianți. În plus, mai avem punct special pentru animale mari și mici, iar pentru început, vreo lună și jumătate, poate chiar două, nu vom pune o taxă pentru a reuși să atragem capital. În momentul de față nu putem să concurăm cu alte zone, fapt pentru care ne-am ghidat după cele două primării – Osica și Vâlcele și am luat hotărârea să punem târgul sâmbăta. Cu toate că ne bazăm pe Slatina, fiind foarte aproape de oraș, vrem să animăm și viața la țară, în Slătioara.
 
Mai vreau să să rețină un lucru: vom fi singurul târg autorizat pe toată regiunea Oltenia. Vom avea autorizare sanitar-veterinară, cu avizul DSP-ului, cu aviz de la Mediu și mai urmează să-l obținem pe cel de la DSV, având deja un contract cu medicul concesionar pe care îl vom plăti din bugetul local, și urmând să dotăm cabinetul cu laptop, aparatură și tot ce mai este nevoie. Altfel, ușor pentru cetățeni va fi și faptul că li se va da bon de mișcare, excepție făcând cei care sunt de la noi, din Slătioara, și cei din Găneasa, unde doamna doctor Toader, fiind medicul concesionar va da bon de transfer. În rest, cetățeanul vine și își ia toată documentația în vederea înlesnirii actelor premergătoare pentru transportul în siguranță”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.