Acasă Actualitate Rus și-a dat demisia! Urmează Ponta?

Rus și-a dat demisia! Urmează Ponta?

51
 
 
Ora 14.40
Aseară, la Digi 24, sub masca de om civilizat, de ardelean onorabil (ceea ce nu e), ministrul Transporturilor, Ioan Rus, fie a spus ceea ce gândește, fie a fost suficient de beat încât să nu mai știe ce spune. Astfel, nu se explică afirmația celui în cauză, potrivit căreia:
 
”România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1.500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate”…
 
În aceste condiții, premierul Victor Ponta trebuie să dovedească, rapid, că e bărbat: să-l dea afară pe cel mai slab ministru al Transporturilor din 1989 încoace! O fi mult dacă le cerem și pesediștilor olteni să se desolidarizeze de acest individ?
Avem, din păcate, un guvern trăznit. Până în Rus, Cazanciuc de la Justiție îi amenința cu dosare penale pe cei care vin să protesteze împotriva executivului. Așadar, Cazanciu, Rus, cine urmează?
 
 
Ultimă oră (16.20)Ioan RUS a demisionat!
Regret situația generată de declarațiile domnului Ioan Rus! Acesta și-a asumat răspunderea și mi-a prezentat demisia din funcția de ministru! Am acceptat demisia și săptămâna viitoare vom discuta despre înlocuitorul la acest portofoliu!”, se arată într-o postare fulger, făcută pe contul oficial de facebook, al premierului Victor Ponta, în urmă cu numai cinci minute. Concluziile și comentariile vă aparțin dumneavoastră, cititorilor Ziarului de Olt…
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.