Acasă Actualitate Ştefan Văduva, iniţiatorul unei acţiuni de salubrizare. La Stoeneşti. De Ziua Mondială...

Ştefan Văduva, iniţiatorul unei acţiuni de salubrizare. La Stoeneşti. De Ziua Mondială a Mediului Înconjurător

361

Ziua Mondială a Mediului Înconjurător a fost sărbătorită, vineri 5 iunie a.c. de către membrii PNL Stoeneşti, în funte cu preşedintele organizaţiei locale, Ştefan Văduva, iniţiatorul unei acţiuni de salubrizare a rampei de gunoi a Stoeneştiului. Liberalii au demarat activitate încă de la răsăritul soarelui, adunând orice înseamnă plastic sau PET din zonele pe care oamenii locului le consideră „gropi de gunoi”.

„Aşa am simţit noi, liberalii din Stoeneşti, să marcăm Ziua Mondială a Mediului, prin muncă. Acţiunea noastră a fost una extrem de utilă pentru localitate, reprezentând şi un exemplu pentru cetăţeni. Am adunat 30 de saci din aceia mari cu PET-uri, am luat legătura cu Agenţia Locală de Mediu care ne-a indicat o firmă de salubritate din Drăgăneşti-Olt, căreia i-am predat tot ce am strâns. Spuneam că, dincolo de utilitatea propriu-zisă a acţiunii, exemplul dat de noi a arătat cetăţenilor că implicarea socială a oamenilor nu poate fi decât una benefică”, a spus Ştefan Văduva, preşedintele PNL Stoeneşti.

De precizat că acțiunea organizației Stoenești a fost singura de acest fel la nivelul PNL Olt cu prilejul Zilei Mondiale a Mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.