Acasă Învățământ Poliția Olt, pe baricade. Examenul Național de BACALAUREAT, în siguranță!

Poliția Olt, pe baricade. Examenul Național de BACALAUREAT, în siguranță!

188
 
Peste 90 de poliţişti acţionează suplimentar, faţă de dispozitivul curent angrenat pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, în judeţul Olt, pe timpul desfăşurării  Examenului Naţional de Bacalaureat, sesiunea I -2015.
 
Poliţia Română va asigura măsuri specifice în perioada desfăşurării Examenului Naţional de Bacalaureat 2015, respectiv în intervalul 29.05 – 10.07.2015. Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, pe lângă dispozitivul curent, pe raza judeţului Olt, vor acţiona 92 de poliţişti. Din totalul efectivelor suplimentare care vor asigura măsurile specifice în zona unităţilor de învăţământ, 51 de poliţişti sunt de ordine publică, 21 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la alte structuri ale I.P.J. Olt.
Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanelecare,  prin  comportamentul  sau  activităţile  pe  care  le  desfăşoară,  afectează  climatul desiguranţă publică. În acest sens, unităţile unde au loc examenele sau sunt organizate centrede corectare sunt incluse în itinerariile de patrulare. De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier,  prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.