Acasă Actualitate Deputatul Luminiţa Adam poate. Gest fără siglă de partid, pentru bucuria unor...

Deputatul Luminiţa Adam poate. Gest fără siglă de partid, pentru bucuria unor copii

164
„Bucuria copiilor e o amintire aşa frumoasă, încât nu merită umbrită de interpretări politice”
 
Deputatul Colegiului 5, Luminiţa Adam, le-a oferit, recent, micuţilor de la Grădiniţa nr. 5 din Corabia, unde educatoare este Verginia Cioboata Cismaru, bucurii sub formă de cadouri.
Gestul făcut de deputat este unul „pe persoană fizică”, dacă cităm din clasici, deaoarece nimeni nu a ştiut de acţiunea pe care o va întreprinde, nici măcar formaţiunea politică din care face parte. Iar, deputatul a şi motivat gestul.
 
„Am cunoscut-o întâmplător pe doamna educatoare. Pe lângă altele, mi-a povestit despre grădiniţa sa, despre grupa de copii pe care o are. Vorbea aşa frumos şi punea atât suflet când îmi povestea ce a reuşit să facă cu ei, lucru care m-a impresionat. Mi-a spus că provin din familii sărace, că sunt romi, că abia au ce mânca. Mi-a povestit de un băieţel care nu venea la grădiniţă pentru că n-avea cu ce să se încalţe. Dânsa i-a cumpărat încălţăminte şi de atunci n-a mai lipsit, a făcut progrese remarcabile. Pentru că urma vacanţa, am decis să le fac o surpriză copiilor şi să le duc ceva. Nu am anunţat pe nimeni din organizaţia politică, nu a ştiut nimeni că voi merge acolo. Doar eu şi doamna educatoare. A fost minunat! Doamna le spusese că-i aşteaptă o surpriză. S-au bucurat mult, aveau nişte feţişoare fericite şi căutau să descopere ce era în pungi. Au cântat, au spus poezii. Le-am spus doar că mă cheamă Luminiţa Adam şi nimic altceva. A fost un gest pe care l-am făcut pentru sufletul meu. Poate sună puţin egoist dar…din când în când vreau să am grijă şi de suflet. Bucuria copiilor e o amintire aşa frumoasă, încât nu merită umbrită de interpretări politice. A fost pentru mine un gram de suflet, pe care am vrut să-l dăruiesc. Şi i-am mulţumit lui Dumnezeu că am putut”, ne-a declarat deputatul Luminiţa Adam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.