Acasă Actualitate (ACTUALIZARE) Poliţist din Scorniceşti şi fata acestuia, decedaţi în urma unui accident...

(ACTUALIZARE) Poliţist din Scorniceşti şi fata acestuia, decedaţi în urma unui accident rutier grav (FOTO)

104

Astăzi, în jurul orei 15:00, pe Drumul Național 54, între localitățile Deveselu și Vlădila, s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism. În automobil se aflau poliţistul de la Scorniceşti (39 ani), aflat în faţă, pe scaunul pasagerului, soţia acestuia (32 de ani), care se afla la volan şi fiica acestora, în vârstă de şapte ani, care era pe bancheta din spate. Femeia a pierdut controlul volanului, astfel, maşina a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit într-un copac.

„Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea pasagerului de pe scaunul din dreapta-față, în vârstă de 39 de ani, din orașul Scornicești, găsit în autoturismul avariat, prins între elementele de caroserie ale autovehiculului, în stare de inconștiență. Pentru descarcerarea victimei și accesul rapid la aceasta a fost decopertat parțial plafonul autoturismului. Bărbatul a fost extras din autovehicul după aproximativ 10 minute, fiind preluat, cu leziuni incompatibile cu viața, de personalul medical. Din păcate, aceștia nu au putut decât să constate decesul victimei. Rănită grav a fost și o minoră, în vârstă de șapte ani, din aceeași localitate, pasageră pe bancheta din spate, preluată de cadrele medicale inconștientă, politraumatizată în urma accidentului. Minora a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la UPU Craiova. Autoturismul era condus de o femeie, în vârstă de 32 de ani, tot din orașul Scornicești, aceasta a fost preluată de pompierii SMURD, conștientă, cu traumatism cranio-facial, suspiciune de fractură de coloană cervicală, dureri în zona toracică și la membrele inferioare și superioare. Pacienta a fost transportată la CPU Caracal, ulterior fiind transferată la UPU Craiova.”, conform comunicatului de presă.   

 

 

În acest sens, o anchetă a fost demarată, care va elucida motivele care au făcut-o pe femeie să piardă controlul autoturismului, precum şi o expertiză asupra Daciei Logan în care se aflau cei trei.

 

 

ACTUALIZARE:
 
La ora publicării materialului, despre fetiţă nu se ştia decât că a fost transportată la Craiova. Micuţa, din cauza multiplelor leziuni, a decedat la o oră după ce a sosit la UPU Craiova.
 
Coincidenţă numerică

Destinul nu ne este scris numai în stele, cum spunea o celebră melodie, ci şi în numere. O mică analiză asupra vârstelor şi zilei în care s-a întâmplat nenorocirea, pune pe masa de lucru următoarele date: bărbatul avea 39 de ani, femeia 32 de ani, fetiţa 7 ani. Diferenţa dintre 39 şi 32 este 7 (9-2=7, rămân cei doi de 3, care, adunaţi, dau 6, ziua şi luna în care s-a întâmplat nenorocirea). Dacă ne mai legăm şi de numărul maşinii, observăm că 79 coincide cu 7 şi 9, cifre care se află în vârstele decedaţilor.

 
IMG-20150606-WA0002

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.