Acasă Actualitate PAUL STĂNESCU A DEMISIONAT! Organizaţia PSD Olt a rămas fără preşedinte ales!

PAUL STĂNESCU A DEMISIONAT! Organizaţia PSD Olt a rămas fără preşedinte ales!

232

Joi, 28 mai a.c., la sediul PSD Olt, Paul Stănescu, preşedinte al CJ Olt, a anunţat că a depus la Secretariatul General al PSD demisa din toate funcţiile pe care le deţine în partid, înregistrată cu nr. 77 din 27 mai 2015:

„Domnule preşedinte Victor Ponta, subsemnatul Paul Stănescu, vă înaintez demisia mea din funcţiile deţinute în partid, respectiv din funcţia de vicepreşedinte PSD şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Olt. Menţionez că rămân membru al PSD”. Demisa acestuia vine în urma solidarităţii pe care acesta o arată faţă de Liviu Dragnea, alături de alţi preşedinţi de organizaţii judeţene din ţară: Giurgiu, Vaslui şi Maramureş.

„Suntem câţiva colegi care ne-am dat demisiile la nivel naţional în semn de solidaritate faţă de domnul Liviu Drgnea. Am considerat că trebuie să îmi dau demisia”, a spus Paul Stănescu în cadrul conferinţei de presă organizată la sediul PSD Olt.

2 COMENTARII

  1. Afirmatia domnului Stanescu Paul: „nu mă feresc să spun că ceea ce a făcut Liviu Dragnea la nivel naţional am făcut noi toţi, preşedinţii de organizaţii”, este una deosebit de grava ! Parchetul ce spune ?

  2. Paul Stanescu este un lider politic fara valoare morala si intelectuala,deoarece nu are cultura,educatie si vizionarism politic.El a fost facut politician din slabiciunea unui sistem politic.El se ”hraneste”din hoitul comunismului si din furtul banului public.Demisia era fireasca,dar mai fireasca este condamnarea penala.Oricum,zilele lui si ale multor baroni rosii sunt numarate…Victor Ponta vrea sa se debaraseze de baronii rosii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.