Acasă Actualitate Darius Vâlcov a demisionat din PSD

Darius Vâlcov a demisionat din PSD

95
Fostul ministru al Finanţelor, senatorul Darius Vâlcov, a decis să demisioneze încă din 7 aprilie a.c., dar demisia abia astăzi a fost înregistrată la Biroul Permanent al Senatului şi urmează să fie prezentată în plen marţi, 26 mai 2015, zi în care se vor încheia relaţiile contractuale între senator şi Senat.
 
PSD  Olt a emis un comunicat de presă prin care se anunţă faptul că Darius Vâlcov şi-a înaintat demisia din calitatea de membru al Organizației Județene a Partidului Social Democrat Olt. Acesta  și-a  motivat  demisia  astfel:  „Motivele  luării  acestei  decizii  sunt trimiterea în judecată a cazului meu și dorința de a mă retrage din spațiul politic și public al României”.
 
 Darius Vâlcov a fost ales primar al Slatinei în iunie 2012, pe listele partidului condus la centru de Victor Ponta şi la nivel local de Paul Stănescu. În iarna aceluiaşi ani, Darius Vâlcov a fost ales senator al Colegiului 1 pe listele USL.
 

În schimb, la Olt, mai avem un demnitar, şi anume pe Dan Şova, care, în loc să îşi depună demisiile de onoare din partid sau de la Senat, acesta se ascundea după fusta unei colege senatoare care l-a mirut cât pentru un an şi l-a descântat de deochi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.