Acasă Politic Cum lucrează PSD Balș pentru primarul Teodosescu

Cum lucrează PSD Balș pentru primarul Teodosescu

682
Prin o ușoară demagnetizare a polului principal de putere, la Olt, după ani și ani, fenomenul politic devine interesant, imprevizibil și bun de băgat în seamă. Asta în contextul evenimentelor din ultima perioadă, atunci când în centrul atenției s-a aflat fostul ministru de finanțe, demisionar din Senatul României, Darius Vâlcov. E dezordine în galaxie…
 
La Balș, deși primarul în funcție, Mădălin Teodosescu nu are o relație foarte bună cu partidul din care face parte – cel mai probabil, acesta nu pupă, voluntar, ghiulul președintelui Știrbu –, are în schimb o susținere necondiționată din partea grupărilor de putere din ceea ce se cheamă opoziția reală din Balș – Organizația locală a PSD. Acolo unde, involuntar, centrii de putere lucrează pentru domnia-sa.
S-o luăm din aproape în aproape. Sau pas cu pas, cum zice mutu’ din pădurea adormită a Cotrocenilor. Cornelia Smarandache, viceprimar pesedist al Balșului, obligat administrativ să lucreze cu primarul liberal, pe fondul situației în care Consiliul Local Balș e mai vraiște decât cel de la Slatina, efectiv nu poate face opoziție cu indicatori de performanță în dreptul imaginii de adversar al primarului Teodosescu. De aici apare impresia că cei doi pot continua proiectul actual și după 2016!
Președintele PSD Balș, directorul Silvicului de la Olt, Cătălin Matei. Om de treabă. Serios din cale afară. Poate chiar în exces. Adept al politicii făcută pe principii, din convingere, nu știe că prin folosirea acestor instrumente nu poți câștiga mai mult de un premiu fair-play. Iar această distincție nu duce la primul loc în clasament.
Mai departe, tot în zona Balșului, pentru că e de acasă, de la Bobicești, se află interesat de starea social-democrației și Virgil Delureanu. Deputat în Parlamentul României. Când cineva a aruncat o piatră în lacul liniștit, spunând că Delureanu vrea să fie candidatul PSD în 2016, iar cel în cauză nu reacționează, fie dezmințind proiectul, fie asumându-și o candidatură, în interiorul partidului nu putem vorbi de unitate, ci doar de diversitate ascunsă de opinii.
Și, după cum observați, am lăsat-o la urmă pe bătăioasa Mariana Gheorghe, despre care pot spune doar atât: nu e cumva prea bătăioasă pentru o organizație atât de liniștită și de încrezătoare în faptul că la anul, în 2016, la locale, primarul în funcție, candidat și el, atunci, le va spune cetățenilor să voteze cu PSD-ul? Lucru care nu se va întâmpla niciodată, stați fără grijă!
 
Până atunci, dacă simpatizați stânga de la Balș, citiți în șoaptă rândurile de față! Mulți colegi de-ai dumneavoastră dorm și e păcat să-i treziți la ora asta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.