Acasă Actualitate Davidescu pleacă acasă. Povestea unui bun primar de Scornicești rămâne

Davidescu pleacă acasă. Povestea unui bun primar de Scornicești rămâne

312
“Prefectul județului Olt a emis Ordinul nr.117/11.05.2015 prin care se constată încetarea de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului Primarului orașului Scornicești, al domnului Davidescu Nicolae Cătălin, începând cu data de astăzi.
Actul administrativ a fost emis în baza Referatului secretarului orașului Scornicești, a prevederilor art.15 alin.2 lit.b din Legea nr.393/2004 privind Statutul aleșilor locali, modificată și completată coroborat art.69 alin.2 teza I din Legea nr.215/2001 privind administrația publică locală rep., modificată și completată și art.25 din Legea nr.176/2010 privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice, pentru modificarea și completarea Legii nr.144/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Integritate, precum și pentru modificarea și completarea altor acte normative”.
 

Așa sună documentul prin care Prefectura Olt îl trimite acasă pe Cătălin Davidescu, cel mai bun primar al urbei de după 1989, victim unei neatenții sancționată de Agenția Națională de Integritate, cea cu președinte arestat. Dar, povestea va merge într-o zi mai departe. După vreo trei ani, când omul public Davidescu se va putea întoarce în administrație…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.