Acasă Politic Cinci ani pentru progresul României. Ion Toma: „Dacă UNPR este puternic astăzi...

Cinci ani pentru progresul României. Ion Toma: „Dacă UNPR este puternic astăzi atunci acest lucru se datorează și faptului că sute de mii de olteni ne-au dat votul și încrederea lor”

189

Vineri, 1 mai 2015, Piața Obor din Bucureşti, a devenit neîncăpătoare pentru cei 20.000 de oameni aflaţi pentru a sărbători mai mult decât un 1 mai al muncii, ci pentru a sărbători cinci ani de când formaţiunea politică, la cârma căreia se află vicepremierul Garbiel Oprea azi, a luat fiinţă. Uiunea Naţională pentru Progresul României are un ţel de îndeplinit în perioada următoare: peste un milion de membri activi ai partidului. Pe scena amplasată lângă celebra piaţă au urcat: preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, Neculai Onţanu, miniştri, secretari de stat, primari şi parlamentari, printre care şi senatorul Ion Toma, om de bază în cadrul formaţiunii politice. (George PIŢULESCU)

„Dragi prieteni, în urma cu cinci ani, Gabriel Oprea, preşedintele nostru, lansa un proiect politic unic in Romania, un partid inchinat interesului national, un partid dedicat promovarii democraţiei sociale, care militează pentru reconstrucţia pe principii sanatoase a statului de drept, o forţă politică ataşată valorilor naţionale.

În urmă cu cinci ani, am pornit impreuna pe un drum anevoios, hotărâţi să reuşim să ne impunem ca un partid serios, alcătuit din profesionişti, oameni de cuvânt, care îşi asuma responsabilitatea de construi temeinic proiecte durabile pentru România. Dacă la început eram o mână de oameni, iată ca astazi ne pregătim să primim în partid membrul cu numărul un milion. În urmă cu cinci ani, am început să schimbăm, pas cu pas, modul în care se face politica, iar rezultatele nu au intarzaiat sa apara. Privind retrospctiv, este lesne de constatat că România de azi e mai bună decât România de acum cinci ani, iar acest lucru se observă in toate regiunile tarii, dar mai cu seama in Oltenia.

Dragi prieteni, numele UNPR nu a stârnit nicăieri mai multă emoție și nu a adus mai multe voturi decât în Oltenia. Nicăieri în România UNPR nu a însemnat mai mult decât pentru Oltenia. Când spui UNPR în Oltenia, spui PUTERE, iar când spui Oltenia în UNPR spui VICTORIE! Dacă UNPR este putere, atunci și Oltenia este putere, pentru că Oltenia înseamnă pasiune, forță și seriozitate! Dacă UNPR este puternic astăzi atunci acest lucru se datorează și faptului că sute de mii de olteni ne-au dat votul și încrederea lor și ne-au obligat să ne îndeplinim misiunea pe care ne-am asumat-o: de a asigura siguranța românilor și a lupta pentru interesul național! UNPR este garanția că stânga va rămâne la putere în Oltenia după 2016. Ca reprezentant al Olteniei, voi continua sa construiesc generații noi de lideri politici, oneşti și competenti, care să câștige alegeri și să guverneze pentru oameni. Oltenia este o regiune bogată, este o regiune cu potențial economic și social și este o regiune care are nevoie și își dorește politicieni adevărați de stânga! Oltenia reprezintă baza de unde va pleca ofensiva UNPR din anul 2016! Acum 5 ani se spunea că Oltenia este roșie, peste un an de zile vreau să putem spune că Oltenia a rămas roșie: roșu-UNPR! Tot ceea ce a însemnat și înseamnă UNPR pentru Oltenia și pentru România nu se putea fără dumneavoastră, stimați colegi, care ați demonstrat că se poate face cu succes politică în mod responsabil și că se pot câștiga alegeri cu demnitate și cu capul sus! Vă mulțumesc pentru munca depusă și pentru sacrificiile făcute! Dumnezeu să ne dea puterea de muncă necesară pentru a continua acest efort, şi pentru a ramâne şi în viitor stânca de care se reazămă România!”, a spus Ion Toma în siscursul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.