Acasă Cultură Călușarii caracaleni, prezenți la Ministerul Apărării Naționale

Călușarii caracaleni, prezenți la Ministerul Apărării Naționale

169
 
Ieri, cu o zi înainte de sărbătorirea Zilei Veteranilor de Război, la sediul Ministerului Apărării Naționale a avut loc un concert de gală dedicat în întregime bătrânilor militari care au luptat în teatrele de operației și care și-au dat viața, pentru ca noi, poporul român să fim astăzi, ceea ce suntem.
 
Pe scena din cadrul ministerului din Aula „Alexandru Ioan Cuza” au urcat nume celebre ale muzicii populare românești, însă printre acestea s-au numărat și călușarii caracaleni de la Ansamblul Folcloric Romanați, conduși de maestrul-coregraf, Florian Teodorescu, managerul Centrului Cultural Municipal Caracal. Au susținut recitaluri: Grigore Leșe, Sava Negrean Brudașcu, Veta Biriș, Gheorghe Roșoga, Margareta Clipa, Felicia Filip, Ovidiu Purdea Someș. Organizatorii acestui eveniment au fost: Ministerul Apărării Naționale în parteneriat cu Televiziunea Română și cu Radio România Actualități.
Finalul a coincis cu o festivitate de premiere realizată chiar de ministru Mircea Dușa care a felicitat întreaga asistență prezentă la eveniment și a înmânat distincții tuturor participanților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.