Acasă Actualitate Gabriel Diaconu a fost eliberat

Gabriel Diaconu a fost eliberat

472

În ziua în care un fost primar al reşedinţei judeţului Olt mai primea încă o lună de ispăşit, fostul viceprimar al Slatinei, Gabriel Diaconu a fost eliberat. Magistraţii Tribunalului Mehedinţi au admis propunerea şi cererea de liberare condiţionată a acestuia.

„În baza art. 425 ind. 1 alin.7 pct. 2 lit. a C.p.p. Admite contestaţia formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Craiova, împotriva sentinţei penale nr. 486/09.03.2015, pronunţată de Judecătoria Drobeta Turnu-Severin. Desfiinţează parţial sentinţa, în sensul că: Admite propunerea şi cererea de liberare condiţionată privind pe intimatul – condamnat Diaconu Gabriel Marian. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei, care nu sunt contrare prezentei decizii. În baza art. 275 alin.3 C.p.p., Cheltuielile judiciare din contestaţie rămân în sarcina statului, inclusiv suma de 50 lei ce va fi avansată din fondurile Ministerului Justiţiei pentru plata a 1 din onorariul apărătorului Roşoga Adelin, desemnat din oficiu pentru contestator conform delegaţiei nr.1280/06.04.2015, emisă de Baroul Mehedinţi!” se arată în decizia magistraţilor.

Gabriel Diaconu se află în Bucureşti, alături de soţia sa şi cei doi copii, iar în Slatina va sosi în cursul săptămânii viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.