Acasă Politic Gigel Ştirbu nu vrea pensie specială

Gigel Ştirbu nu vrea pensie specială

146

Printr-un comunicat de presă, deputatul Gigel Ştirbu, co-preşedinte al PNL Olt, spune că decizia politică  a Partidului Naţional Liberal referitoare la proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari  este de a nu gira în niciun mod şi de a respinge  în plenul camerelor acest act normativ. PSD a iniţiat  acest proiect pentru a deturna atenţia de la actul de guvernare pe care-l exercită Victor Ponta.

„Proiectul PSD vizează obținerea de privilegii materiale pentru parlamentari. Aceasta este adevărata logică politică în care funcționează actuala majoritate parlamentară din jurul PSD. În loc să se gândească cum să-și crească propriile pensii, parlamentarii PSD  mai bine ar gândi strategii pentru  majorarea alocațiilor pentru copii la 200 de lei, la creşterea pensiilor, la adoptarea noii legislații electorale în această sesiune parlamentară, la susţinerea  proiectului votului prin corespondenţă depus de PNL.

Eu nu cred că parlamentarii ar trebui să decidă pentru ei un regim preferenţial în raport cu celelalte categorii de pensionari şi din toate aceste motive nu susţin acest proiect de lege”, spune acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.