Acasă Actualitate De mâine, Corabia arde. Cu gaz-metan

De mâine, Corabia arde. Cu gaz-metan

364
Wirom, companie a cărei activitatea se desfăşoară în domeniile distribuţiei şi furnizării gazelor naturale, precum şi în cel al serviciilor pentru instalaţiile de gaze naturale, inaugurează miercuri, 22 aprilie 2015, sistemul de distribuţie a gazelor naturale în Corabia. Evenimentul va avea loc la ora 12:00, în cadrul şcolii nr. 2 „Dumitru Buzdun”, unde reprezentanţii companiei vor aprinde prima flacără a gazelor naturale în oraşul Corabia.
Corăbienii care deţin o instalaţie de utilizare funcţională vor putea folosi gaze naturale. 
Ceremonia de inaugurare va fi urmată de o conferinţă de presă în incinta Primăriei Corabia, unde reprezentanţii companiei vor oferi informaţii referitoare la sistemul de distribuţie a gazelor naturale în oraş, precum şi implicaţiile sale sociale şi economice. 
Compania a obţinut concesiunea sistemului de distribuţie a gazelor naturale în Corabia la sfârşitul anului 2011, iar, până în prezent, aceasta a investit 2,7 milioane de lei pentru construirea în oraşul de la dunăre a unei reţele de distribuţie cu o lungime de 7 km. Planul pentru anul 2015 prevede și alte investiţii, în valoare de 2,4 milioane de lei, pentru extinderea cu 8,7 km a reţelei de gaze naturale în oraş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.