Acasă Politic Senatorul Ion Toma la Călăraşi: „Suntem un partid de stânga care se...

Senatorul Ion Toma la Călăraşi: „Suntem un partid de stânga care se preocupă de crearea de locuri de muncă pentru tineri”

52

Aşa cum v-a obişnuit, UNPR îşi continuă cu sârguinţă şi conştiinciozitate drumul, cu determinare şi cu maximă implicare, în fiecare din regiunile importante ale ţării. Sâmbătă, 28 martie,  a avut loc întâlnirea cu progresiştii călărăşeni. Senatorul Ion Toma a luat parte la lucrările organizate la Călăraşi, alături de Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, dar şi de membrii marcanţi din conducerea partidului. Totodată, şedinţa a reunit reprezentanţi ai tuturor organizaţiilor judeţene din Regiunea Sud Muntenia. Gazda a fost nimeni altul decât coordonatorul regiunii, primarul Daniel Ştefan Drăgulin, alături de organizaţia judeţeană şi de cea municipală a UNPR. Principalele obiective ale întâlnirii de lucru au vizat teme curente pe ordinea de zi a partidului nostru, obiective ce au fost comunicate tuturor regiunilor, tocmai pentru a putea fi realizate in termenele stabilite. Este vorba de targetul de un milion de membri, până în decembrie 2016, de măsurile care trebuie luate în mod individual la nivelul fiecărei organizaţii pentru concretizarea acestui target, dar şi de activităţile de promovare a partidului pe termen scurt, mediu şi lung, astfel încât să se producă optimizarea comunicării cu cetăţenii pentru informarea lor în legătură cu măsurile luate de Guvern şi, implicit, de domnul preşedinte Oprea, în calitatea sa de viceprim-ministru. De exemplu, în cazul organizaţiei din Călăraşi, până în aprilie 2016, organizaţia municipală are ca target 9.000 de membri.

„Personal, am ţinut să sintetizez principalele teme de lucru, prezentând câteva opinii legate de necesitatea acestora pentru societatea românească în ansamblul său. Nu puteam omite din discursul meu, obiectivele centrale ale programului UNPR pentru România:

Votul la 16 ani: Lărgim legitimitatea democratică din România, prin reducerea vârstei de vot de la 18 la 16 ani în urma unei inițiative exclusive a UNPR, care permite reducerea deficitului de democraţie din țara noastră. Facem dreptate pentru tinerii care pot să muncească, să plătească taxe și impozite, dar nu pot să aibă și un cuvânt de spus în ceea ce privește viața lor. Este iniţiativa pe care eu am propus-o colegilor în 2011 și mă bucur că ea a devenit un brand al UNPR. Primul loc de muncă: Suntem un partid de stânga care se preocupă de crearea de locuri de muncă pentru tineri, pentru că tinerii sunt viitorul acestei țări. Firmele care angajează, cu normă întreagă și pe durată nedeterminată, tineri cu vârsta între 19-26 de ani primesc pentru un astfel de loc de muncă un salariu de bază minim garantat. Impozitarea marilor averi: am fost la un pas de adoptarea legii marilor averi, acum două zile și nu renunţăm la acest proiect care face dreptate în România. Credem că cei mai bogați trebuie să-și plătească partea corectă, nu să profite de pe urma celor mai puțin avuţi. Mai bine de 85% dintre români susţin impozitarea marilor averi și asta înseamnă că noi avem obligaţia să mergem înainte pe acest drum.  Un milion de membri până în 2016: UNPR este singurul partid care este căutat nu doar de politicieni, dar mai ales de români. În doar 40 de zile, mai bine de 125.000 de membri s-au înscris în UNPR, ceea ce înseamnă că suntem pe drumul cel bun nu doar în ce privește activitatea din Parlament, ci şi în ceea ce priveşte activitatea din ţară. Trebuie să continuăm să ne facem mesajul auzit în România: Cine are nevoie de siguranţă şi de securitate, într-o perioadă tot mai dificilă şi tot mai tulbure pentru ţara noastră, să vină la UNPR și să ne ajute să facem România sigură! În aceste 5-6 idei este rezumat nu doar proiectul nostru politic, nu doar drepturile și obligaţiile noastre, dar se află rezumat întregul nostru ADN politic: interesul naţional.Asta este reforma politică pe care o aduce UNPR: reformarea politicii româneşti prin aducerea în prim-plan a interesului ţării şi prin renunțarea la interesul personal. Asta ne face să fim încrezători în viitorul nostru și în succesul nostru!”, a spus după întâlnire senatorul Ion Toma.

1 COMENTARIU

  1. MINCIUNI,MINCIUNI locuri de munca pt tineret cine va mai crede. ia spune cum faci sa creezi locuri de munca pt tineret ,hai spune ,habar nu aveti ce vorbiti abureala pe fata,trimite-ti pensionarii acasa dati o lege in parlament acolo sa mearga acasa si sa lase tineretul sa munceasca,nu se mai satura pensionarii astia de fapt nu mai zic nimic scriu degeaba asta-i romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.