Acasă Învățământ Elevii Liceului Teoretic „Ion Gh. Roşca” din Osica de Sus au ales...

Elevii Liceului Teoretic „Ion Gh. Roşca” din Osica de Sus au ales arta

589

În zilele de 26 şi 27 martie a.c., în sala de festivităţi de la Colegiul Naţional „Radu Greceanu” Slatina, s-a desfăşurat Concursul Regional de muzică ,,Artă sau violenţă? Tu alegi!” – faza judeţeană, eveniment organizat cu sprijinul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Olt, la care participă şcoli şi licee din Olt.

Liceul Teoretic „Ion Gh. Roşca” Osica de Sus, instituţie condusă de profesor Sorina Iacob, a participat, în data de 26. 03.2015, de la ora 17: 35, la secţiunea „Solist de muzică populară (vocal)” cu Şişială Adriana, elevă în clasa a XI-a, cu melodia „Hai la horă-n poieniţă!” şi la secţiunea „Formaţii de muzică uşoară” cu formaţia „Armonia” – melodia „Visul” şi Formatia „Paradox” – melodia „Thinking loud!” – începând cu ora 18.10, respectiv ora 18:15.

În cea de-a doua zi a concursului, la secţiunea „Solist de muzică populară (vocal)”, şi-au dat concursul eleva Puşcoci Daniela (clasa a VII-a) şi la secţiunea „Formaţii de muzică populară” Liceul s-a prezentat cu: Doina Romanaţilor, cu melodia „Sârba sârbelor”, „Mărunţica”, „Drumul dacilor”. Raicea Florin şi Buleandră Mia – Ceasul Oltenesc şi Iorga Denisa şi Ciocan Aladyn cu melodia „Trei păzeşte!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.