Acasă Învățământ Uniunea Europeană aruncă bani pe fereastră. Inspectoratul Şcolar Olt, partener de încredere

Uniunea Europeană aruncă bani pe fereastră. Inspectoratul Şcolar Olt, partener de încredere

504

Ar fi interesant de făcut o anchetă jurnalistică. D’aia, cap-coadă. Pentru a vedea poporul contribuabil ce face Fondul Român de Dezvoltare Socială cu peste doisprezece miliarde de lei.

Într-un parteneriat asigurat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi o fundaţie obscură din capitală – Fundaţia Kogaion 115. Sacul ăsta de bani se va cheltui pe proiecte fără o finalitate concretă, dar prin acţiuni facturate la greu.

Astfel, se vrea menţinerea în educaţia tinerilor cu risc crescut de abandon şcolar – deşi şcoala naţională are structuri în acest sens, reintegrarea celor care au abandonat şcoala – deşi sunt servicii speciale, tot în cadrul inspectoratelor şcolare… Mai mult, pentru a pune o bomboană pe coliva acestei afaceri, se vor înfiinţa şi cluburi de afaceri menite să-i transforme în antreprenori de succes pe elevii cu probleme. Singurii cu adevărat câştigaţi vor fi cei 58 de specialişti, plătiţi cu bani grei pe perioada derulării proiectului în cauză. În rest, bani fără număr, pe fereastra educaţiei naţionale…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.