Acasă Administrație Cinematograful „Victoria” va deveni Atelier Intercultural, iar „o voce blondă” va asculta...

Cinematograful „Victoria” va deveni Atelier Intercultural, iar „o voce blondă” va asculta problemele slătinenilor

62

Printre proiectele Primăriei Slatina se află şi reabilitarea fostului cinematograf „Victoria”, care, după finalizarea lucrărilor, va deveni Atelierul Intercultural „Victoria”. La conferinţa de prezentare a proiectului, de miercuri, 25 februarie 2015, care a avut loc la Casa Căsătoriilor de pe Dealul Grădişte, lângă primarul Slatinei, Minel Prina, s-a aflat şi Anna Margret Gudjonsdottir, din Islanda, Senior Expert, specialistă în dezvoltare regională şi consultanţă în acest domeniu. Anna Margret s-a arătat fascinată de Slatina şi mai ales de Centrul Vechi, acolo unde se află şi clădirea fostului cinematograf „Victoria”, celebru înainte de 1990. Aceasta îşi va oferi serviciile în materie de consultanţă primăriei din urbea de lângă Olt, realizându-se astfel un parteneriat în acest sens.

Deschiderea Atelierului Intercultural „Victoria”, în aprilie 2016

Proiectul în cauză va fi cu fonduri norvegiene şi va deveni un obiectiv important în Centrul Vechi. Administraţia locală îi invită pe cei interesaţi să fie executanţii lucrărilor de modernizare, să participe la licitaţia, care va fi programată în curând. Anna Margret va reveni în Slatina în luna aprilie 2016, când este stabilită finalizarea proiectului de modernizare şi inaugurarea.

Post telefonic cu „voce blondă”

Primarul Slatinei a anunţat în cadrul aceleiaşi conferinţe că, începând de astăzi, toţi slătinenii care vor să semnaleze nereguli sau să îşi exprime părerile, în afară de căile de comunicare clasice (site sau pagina de Facebook), pot apela gratuit, la numărul de telefon 0349.919. În cursul săptămânii, de la ora 8.00 la ora 16.00, „va fi o voce blondă, sper eu, care va răspunde la aceste apeluri, vor fi preluate şi sperăm să le rezolvăm”, a spus Minel Prina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.