Acasă Politic Marian Vasile, Secretar Executiv al PMP

Marian Vasile, Secretar Executiv al PMP

229

Marian Vasile, secretar-executiv al PMP

Dumnică, 8 februarie a.c., la Bucureşti, a avut loc Congresul Partidului Mişcarea Populară, într-o sală de festivităţi din Parlamentul României, cu începere de la ora 11.00. În cadrul adunării, care a acumulat peste 700 de delegaţi, s-au stabilit şi funcţiile de la nivel naţional. Astfel, primarul Studinei, preşedintele PMP Olt, a primit o funcţie în cadrul bordului de conducere central: secretar-executiv.

Congresul de duminică a fost unul plin de surprize. Unicul candidat la fucţia de preşedinte al PMP a fost deputatul Eugen Tomac, care a venit în faţa colegilor cu moţiunea „România implicată – PMP partidul schimbării”. Invitatul special al evenimentului a fost preşedintele Traian Băsescu, părintele spiritual al Partidului Mşcarea Populară. Acesta a acceptat nvitaţia şi a susţinut un discurs care a ridicat sala în picioare.

Funcţii în PMP

În cadrul Congersului s-au ales în funcţiile bordului de conducere următorii: Eugen Tomac  – preşedinte, Siegfried Mureşan – prim-vicepreşedinte, şi Dorel Onaca – secretar-general. În rândul secretarilor executivi, lista se deschide cu olteanul Marian Vasile, care, astfel, ocupă o poziţie importantă în staff-ul de conducere al Partidului Mişcarea Populară. Astfel, adunarea de duminică a reprezentant şi împlinirea a un an de când „Partidul în blugi”, PMP a luat fiinţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.