Acasă Actualitate Florin Iordache la DNA. O criză de comunicare…

Florin Iordache la DNA. O criză de comunicare…

108

În ziua când Elena Udrea era chemată la DNA să spună că nu ştie despre banii soţului, strânşi în timpul căsniciei, din venituri prezumate a fi ilicite, atunci când Adriean Videanu era reţinut pentru 24 de ore, în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, ar fi fost chemat şi deputatul de Olt, Florin Iordache.

La aproape o săptămână de la eveniment, comunicarea este în criză pe subiectul dat. Atât instituţia statului, cât şi alesul neamului stau în aceeaşi bancă. A vertebratelor necuvântătoare. Şi nu e normal, din toate punctele de vedere. Odată, se interzice dreptul la prezumţia de nevinovăţie şi se dau naştere unor supoziţii fel de fel, pe o presupusă faptă: o fi mers fără bilet în autobuz, Iordache? O fi trecut pe roşu la semafor? Sau, cine ştie ce grăzovii de siguranţă naţională i se reţin…

Mai mult decât atât, lucrurile nu trebuie să fie deloc simple: dacă Florin Iordache ar avea un dram de respect faţă de prostimea din Olt (aşa cum se vede din Parlament), ar trebui să spună singur ce s-a întâmplat în joia neagră! Atunci când a fost la DNA.

În rest, tăcerea dă naştere la interpretări…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.