Acasă Economic Slatina, oraşul lucrurilor bine făcute. Minel Prina, 378…

Slatina, oraşul lucrurilor bine făcute. Minel Prina, 378…

90

Prea puţini sunt cei care, ajunşi într-o funcţie publică, pot spune că fac pentru comunitate ceea ce au promis atunci când au cerut votul. Ei bine, la Slatina, primarul Minel Prina face ceea ce pentru alţii este un subiect tabu: locuri de muncă.

Printr-un parteneriat realizat cu Grupul Prysmian, municipalitatea a vândut acestuia primele 17 hectare din Parcul Industrial înfiinţat la ieşire din Slatina spre Milcov. Aici, investitorul va realiza o capacitate de producţie, extinderea celei existente, care va genera, conform contractului asumat, 378 de locuri de muncă. Pe lângă banii ce vor veni la buget din impozite şi taxe locale.

Şi, uite aşa, fără să fie acuzat de plagiat, la Slatina se întâmplă o parte din România lucrului bine făcut… Cu oameni de-ai locului, pentru oameni de-ai locului.

Articolul precedentInterviu cu prof. dr. Emil Albotă, ministru secretar de stat în Ministerul Educaţiei
Articolul următorGRAVITAŢIA LICEULUI DIN POTCOAVA

1 COMENTARIU

  1. Prina nu face nimic pt oras. Omul penal tot penal ramane (si la propriu si la figurat). Doar a mai crescut un pic taxele pe ici pe colo , a mai pus 2 flori ca si predecesorul(care mai misca totusi un pai) si cam atat. Soferii tot pe drumuri mizere pline de gropi merg, trotuarele sunt tot la fel, cu exceptia celor din centru.
    Dar e bine ca a cotizat pe la un ziar sa-l ridice si pe el cineva in slavi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here