Acasă Actualitate În sfârşit, Iohannis…

În sfârşit, Iohannis…

37
După o lună în care s-a ocupat de orice alte lucruri decât de românii de rând, invocând creşterea bugetului Apărării de parcă românii mănâncă lansatoare de rachete la micul-dejun şi grenade la cină, după ce s-a pupat cu Ponta, inexplicabil, Klaus Iohannis a început de ieri să fie preşedintele României.
De pe pagina sa de socializare, Iohannis vorbeşte, în sfârşit, pentru românii de rând care vor să muncească în ţara lor. Salutăm şi postăm:
„Într-un interviu acordat astăzi pentru cotidianul New York Times, am explicat că în economia românească e nevoie de reguli mai puţine şi mai simple. Avem nenumărate reguli care se schimbă încontinuu şi asta îi descurajează pe investitori. Avem nevoie de un guvern suficient de puternic şi cu o viziune economică pe termen lung, care să schimbe lucrurile. Ne trebuie un guvern care să vină cu un nou mod de abordare şi care să aibă curajul de a păstra un set de reguli economice atâta timp cât este necesar”.
Declaraţie simplă, la obiect, o abordare tipic nemţească. În esenţă, de aşa ceva este nevoie. În rest, haideţi să-l lăsăm pe Ponta să se bată cu Vanghelie şi cu Mazăre, pe Dragnea să-şi aranjeze mustaţa, iar cei care se pricep, să treacă la treabă! Repede! Altfel, până în 2017 rămânem sub zece milioane acasă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.