Acasă Actualitate Crima de pe Toamnei. Asasinul s-a predat. Pata pe obrazul poliţiei rămâne

Crima de pe Toamnei. Asasinul s-a predat. Pata pe obrazul poliţiei rămâne

191
Crima care a zguduit începutul de an în Slatina are un prezumtiv autor. Adrian Gălbenuşe – 29 de ani, din Slatina, vecin al femeii ucise, Norica Niţu, după 38 de ore de căutări ale poliţiei, s-a predat singur. Reţinut pentru 24 de ore, arestat iminent pentru 30 de zile, acesta riscă inclusiv închisoarea pe viaţă.
 
Imediat după crimă, Slatina a intrat în panică. Au circulat zvonuri contradictorii privind existenţa unor alte crime petrecute în localitate, aspecte pe care cei în drept nu s-au grăbit să le dezmintă.
Din păcate, dincolo de rezolvarea parţială a cazului, Gălbenuşe urmând să fie condamnat definitiv cel mai probabil într-un proces care va ţine până la sfârşitul anului, rămân întrebări care trebuie să zguduie opinia publică în continuare: cât de corect este managementul siguranţei şi ordinii publice în Slatina, cât de util este sistemul de supraveghere video şi în beneficiul cui lucrează Poliţia de proximitate din judeţul Olt? Asta în condiţiile în care vecinii victimei şi agresorului susţin că între cele două părţi exista un conflict mai vechi, legat cel mai probabil de o cauză în instanţă unde cei doi s-au aflat pe poziţii adverse…
Aşa că, până la o abordare corectă a unor situaţii sociale încordate, păziţi-vă singuri!
 
Citeşte filmul evenimentelor pe www.ziaruldeolt.ro – articolul „Slatina, oraş sigur. O glumă macabră”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.