Acasă Actualitate Ministrul Finanţelor nu joacă la Loterie, dar are grijă de bunul ei...

Ministrul Finanţelor nu joacă la Loterie, dar are grijă de bunul ei mers

39

Situaţia Companiei Naţionale Loteria Română este una inedită, dar finalizarea contractului companiei cu Intralot (din Grecia) era cunoscută de multă vreme. Se ştia că se va ajunge aici. Actualmente, aparatura prin care se scanează biletele nu poate fi folosită, pentru că nu se ocupă nicio firmă de specialitate de ea. Dar, instituţia în cauză, împreună cu Ministerul Finanţelor au socotit de comun acord că trebuie să fie asigurată funcţionarea întregului sistem prin specialişti proprii.

„Contractul cu firma Intralot, privind administrarea şi gestionarea tuturor jocurilor loteristice, nu se va prelungi. Actualul act adiţional, prin care s-a prelungit acest contract, este în vigoare până în data de 31 decembrie a.c.
În urma discuţiilor avute, am decis de comun acord cu conducerea CNLR SA, ca aceasta să efectueze demersurile necesare pentru încheierea de contracte cu o parte din subcontractorii Intralot, în vederea asigurării funcţionării sistemului Loto, în continuare, fără nicio modificare.
Conducerea CNLR SA m-a asigurat că tragerile Loto nu vor suferi modificări în niciun fel, în urma acestei decizii, acestea efectuându-se în continuare, fără probleme”, spune ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.