Acasă Actualitate Bărbulescu şi Moţ îşi iau serviciu: fac Centura Slatinei

Bărbulescu şi Moţ îşi iau serviciu: fac Centura Slatinei

63
Chiar dacă nu este vorba de autostrada care să lege, prin Slatina, Craiova de Piteşti, chiar dacă paşii făcuţi nu sunt vizibili, proiectul centurii rutiere a municipiului Slatina e prins în Bugetul de stat pe 2015. Suma alocată: 1,9 milioane lei. Asta pentru că deputaţii Emil Moţ şi Daniel Bărbulescu au depus un amendament la bugetul Ministerului Transporturilor.
Este aşteptat proiectul tehnic al investiţiei, iar pasul făcut trebuie considerat în consecinţă. Altfel, investiţia respectivă este estimată a fi finalizată după cheltuirea a aproximativ 50 de milioane de euro. Bani care vor fi prinşi în alte bugete, de alte guverne. Slătinenii sunt oameni răbdători şi îndură cu stoicism traficul rutier de mare anvergură europeană, pe străzile municipale. Asrtere distruse de tirurile turceşti pe care le reparăm din impozitele şi taxele plătite în contul administraţiei municipale, noi, locuitorii municipiului, an de an.
Mai trebuie precizat că în susţinerea amendamentului la promovarea banilor pentru Centura Slatinei, cei doi deputaţi olteni au beneficiat şi de sprijinul colegului lor de Cameră: Viorel Ştefan, ales PSD în judeţul Galaţi. Cel mai probabil, cei trei, adunaţi doi cu unul, au exercitat reciproc, la dublu avantaj, trafic de influenţă (în sens pozitiv) pe Legea Bugetului 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.