Acasă Politic La PSD Olt. Paul Stănescu despre viitorul partidului. Marius Oprescu despre 2015,...

La PSD Olt. Paul Stănescu despre viitorul partidului. Marius Oprescu despre 2015, anul Spitalului Judeţean

121

Ultima conferinţă de presă pe 2014 a Partidului Social Democrat Olt s-a consumat în sediul formaţiunii, marţi, 16 decembrie a.c., susţinută de şefii formaţiunii politice, Paul Stănescu, preşedinte PSD Olt şi Marius Oprescu, prim-vicepreşedinte. Principalele teme au fost declaraţiile preşedintelui Stănescu în contradictoriu cu Liviu Dragnea, noul guvern, al patrulea al lui Ponta şi proiectele pe 2015.

Partidul şi viitorul său

Paul Stănescu, preşedintele PSD Olt, vede un partid puternic, un partid care va reforma. Vede un guvern care îşi va duce la bun sfârşit proiectele începute. Preşedintele Organizaţiei Judeţene a partidului merge spre ideea că se acumulează prea multă putere –  preşedinte de organizaţie şi preşedinte de consiliu judeţean. Astfel, dacă ar fi nevoie să aleagă între preşedinte de organizaţie şi preşedinte de consiliu judeţean, Stănescu ar opta pentru continuarea şi finalizarea mandatului de preşedinte al CJ Olt, pentru că a fost învesit prin votul oltenilor şi nu numit. Acesta a felicitat şi opţiunea premirului, aceea de a propune pe senatorul Darius Vâlcov în funcţia de ministru al Finanţelor, om important în discuţiile cu reprezentanţii FMI.

Spitalul Judeţean Olt, prioritatea din sufletul lui Marius Oprescu

Fiecare om are ceva drag, un lucru, un proiect la care ţine foarte mult, pe care îl poartă în suflet. În sufletul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu se regăseşte proiectul: Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, cel în care vrea să investească mult, pentru că se merită. De la inaugurarea sa, de la începutul anilor ’70, Spitalul Slatina nu a mai văzut lucrări de reabilitare atât de ample. Lucrări care au venit la pachet cu modernizarea de secţii şi compartimente. Aceste lucruri s-au întâmplat după ce instituţia a trecut în subordinea Consiliului Judeţean Olt. Investiţiile nu se opresc aici, mai sunt multe de făcut. Cel mai nou capitol al investiţiilor în SJU se numeşte Unitatea de Primiri Urgenţe, care se va inaugura în până la finalul acestei săptămâni, în prezenta ministrului Sănătăţii, a ministrului Finanţelor şi a oficialităţilor judeţene şi locale.

Un material amplu în ediţia printată de vineri, 19 decembrie a.c.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.