Acasă Actualitate Dan Stana, viitor prefect. Sună bine?

Dan Stana, viitor prefect. Sună bine?

486
Despre actuala putere, un singur lucru e sigur: căderea guvernului. Chiar dacă nu se ştie data. Şi asta trebuie să fie o certitudine şi pentru acei profitori politici, conducători de instituţii publice din judeţ, care cred că Victor Ponta o va scălda în fruntea executivului până în 2016, iar după aceea vor câştiga ei alegerile.
Liberalii olteni sunt precauţi. Extrem de precauţi în anunţarea echipei locale care va vrea să fie altfel decât cei care deţin pârghiile instituţionale în prezent.
Numele vehiculat pentru a ocupa postul de prefect, în viitoarea formulă guvernamentală, este, la Olt, Dan Stana. Instuit, educat, bine crescut, liberal convins, un om pentru care căile ferate nu au nici o necunoscută, Dan Stana este în prezent preşedinte PNL Piatra-Olt. Iar dincolo de asta, omul are o probitate morală de necontestat.
 
N.A. Speculaţiile privind o revenire în cărţi pentru postul de prefect a lui Ştefan Nicolae, titular de funcţie pe timpul lui Tăriceanu, au fost dezminţite chiar de acesta. Nicolae a spus că nu-l interesează această funcţie. În agenda sa sunt capitole de ordin personal şi profesional mult mai importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.