Acasă Actualitate Un militar care a îndoliat judeţul Olt. Sublocotenent inginer Andrei-Cătălin Apostol va...

Un militar care a îndoliat judeţul Olt. Sublocotenent inginer Andrei-Cătălin Apostol va fi înhumat în localitatea natală

658

Vineri, 21 noiembrie 2014, în jurul orei 10.50, conform site-ului Ministerului Afacrilor Interne, Serviciul 112 a fost anunţat cu privire la prăbuşirea unui elicopter în zona localităţii localităţii Mălâncrav, judeţul Sibiu. Dispozitivul IAR-330 PUMA aparţinea Bazei 71 Aeriană de la Câmpia Turzii şi urma să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu. În elicopter se aflau: sublocotenentul Andrei-Cătălin Apostol, în vârstă de 25 de ani, comandorul Artur-Grigore Palfi, în vârstă de 46 de ani, căpitanul medic Rareş-Cosmin Moldovan, de 34 ani, căpitanul Răzvan-Aurel Moldovan, de 29 de ani, maistrul militar cls. I Paul Bădescu, de 41 ani, maistrul militar cls. II Dorin Fodor, de 43 de ani, maistrul militar cls. III Vasile-Marian Gădălean, de 33 de ani, maistrul militar cls. III Constantin-Dorin Filip, 30 ani, necăsătorit, care au decedat şi cei doi militari răniţi, căpitan-comandorul Corneliu-Gabriel Titiana, în vârstă de 47 de ani şi maistrul militar cls. I Valentin Bora, în vârstă de 41 de ani.

Tânărul oltean, Andrei-Cătălin Apostol, cel mai tânăr dintre cei opt care se aflau în elicopter, absolvent al Academiei Forţelor Aeriene “Henri Coandă” din Braşov, lucra în cadrul Bazei Aeriene Câmpia Turzii, unde era angajat ca sublocotenent inginer. Trupul sublocotenentului a fost adus duminică seara la casa părintească din Enoşeşti, Piatra Olt. Înmormântarea va avea loc marţi în cimitirul din Pîrşcoveni, localitatea natală a mamei sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.