Acasă Actualitate Până unde merge primarul de la Icoana?

Până unde merge primarul de la Icoana?

801
Gheorghe Perieţeanu e de o eternitate primar al comunei Icoana, o localitate din zona de vest a judeţului Olt, la graniţa cu Argeşul. A ajuns edil, i-a plăcut şi nu se dă bătut cu una, cu două.
Ceea ce ar fi trebuit să-i fie experienţă politică, să arate că omul n-a trecut degeaba prin viaţă, a anulat în campania pierdută de Victor Ponta în faţa lui Klaus Iohannis. Pentru a strânge cât mai multe voturi în patrulaterul cu trandafiri, a trecut la ofensivă împotriva adversarilor, pentru că plutonul celor care refuză să înţeleagă disputa de idei îl cuprinde şi pe edilul de la Icoana. Pe adresa învăţătoarei Olimpia Medaru din Slatina, preşedinte a Organizaţiei de Femei PNL, domn primar a trimis o hârtie prin care îi cere să-şi clarifice acoperişul de la casă, din punct de vedere al legislaţiei. Problema e una: Olimpia Medaru nu are locuinţă pe raza comunei Icoana, iar un primar de 25 de ani în funcţie, edil peste o mână de oameni, ar fi trebuit să ştie asta. Numai că patologia urii, a furiei deşănţate, orbeşte uneori oameni care, aparent, sunt normali. Ce ar fi ca într-o zi, un demers jurnalistic să scoată la iveală toate mizeriile administrative din Icoana, acolo unde, chiar şi faimosul dig inaugurat de Liviu Dragnea are o componentă interesantă în modul de proiectare şi de execuţie. Fără a mai pune la socoteală şi alte aspecte, mult mai importante decât acoperişul pe care îl „are” Olimpia Medaru la o casă pe care nu o deţine.
Un avocat bun poate încadra documentul făcut de edilul dedicat lui Victor Ponta, în zona abuzului în serviciu. O formă din dreptul penal a excesului de putere. Un exces inutil, per ansamblu.
La viitoarele alegeri, locuitorii din Icoana îşi pot cere şi ei o raţie de libertate! Chiar, credeţi că Perieţeanu ştie „Deşteaptă-te române!”?
 
PS. Reţineţi un comentariu pentru fotografia care însoţeşte materialul de faţă: Cu o atitudine slugarnică, Perieţeanu a adus în faţa lui Dragnea un copil, să-i ofere acestuia flori. Am mai văzut scenariul acesta. Vi-i amintiţi pe cei care vroiau să se bage pe sub pielea lui nea’ Nicu? Mulţi trăiesc şi sunt bine-merci şi azi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.