Acasă Politic Gustul dulce al victoriei de la ACL. Klaus Iohannis va fi şi...

Gustul dulce al victoriei de la ACL. Klaus Iohannis va fi şi preşedintele oltenilor

63

După rezultatul pe care noul preşedinte al României, Klaus Iohannis, susţinut de Alianţa Creştin-Liberală în acest sens, liderii ACL Olt, Siminica Mirea şi Gigel Ştirbu au susţinut o conferinţă de presă, luni 17 noiembrie a.c. la sediul formaţiunii politice. O conferinţă de presă prin care să mulţumească tuturor oltenilor care l-au ales pe Iohannis pentru funcţia de şef de stat.  O conferinţă prin care au prezentat procentele obţinute după o campanie „door-to-door”.

Mulţumiri pentru olteni

Oltenii care au mers duminică, 16 noimebrie a.c., la vot, şi au votat cu Klaus Iohannis au primit mulţumiri din partea liderilor ACL.

„Ne-am concentrat mai mult pe activitatea în teritoriu şi acum considerăm că este moemntul bilanţului, în urma acestei campanii electorale. Eu consider că victoria nu este a noastră. Poate noi am avut o mică parte de merit în această victorie. Eu consider că Revoluţia Română acum s-a încheiat „, a spus Gigel Ştirbu.

„Aş vrea, în primul rând, să le mulţumesc românilor şi oltenilor care au ieşit la vot şi, în special, celor care l-au votat pe Klaus Iohannis. Victoria domnului Klaus Iohannis demonstrează câteva lucruri. că românii din afara ţării s-au revoltat pentru umilinţele la care au fost supuşi în timp ce domnul Ponta, în ultimele două săptămâni, nu a făcut decât să împiedice votul românilor din Diaspora. Victoria Candidatului nostru vine să demonstreze că promisiunile de mărire a pensiilor, a alocaţiilor şi salariilor, nu au putut să şteargă dorul românilor de rudele plecate în afară şi umilinţele la care au fost supuşi de guvernanţi”, a spus Siminica Mirea, copreşedinte ACL. 

Ştire în curs de actualizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.