Acasă Actualitate Un slătinean, antrenor principal la Dinamo Bucureşti

Un slătinean, antrenor principal la Dinamo Bucureşti

218
După ce miercuri, 12 noiembrie 2014, în urma unor discuţii contradictorii avute cu preşedintele executiv al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Constantin Anghelache, antrenorul Flavius Stoican a hotărât să demisioneze, oficialii clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare s-au mişcat destul de repede numindu-l astăzi, 13 noiembrie, ca principal, pe slătinenanul Ionel Dănciulescu.
Aflat la prima experienţă de acest gen, fostul atacant a fost de acord să asigure interimatul până la finalul acestui tur de campionat, urmând să pregătească echipa în următoarele trei meciuri din Liga I, dar şi în sfertul de finală al Cupei Ligii. Mai mult, nu trebuie omis faptul că noul antrenor al clubului bucureştean a fost ales în detrimentul unui alt produs sută la sută slătinean, antrenorul actual al echipei FC Mioveni, Claudiu Niculescu.
 
N.A. Despre Ionel Dănciulescu trebuie reţinut faptul că în decursul timpului a evoluat în 515 meciuri disputate pe prima scenă a fotbalului românesc, reuşind să ocupe locul doi în clasamentul general al marcatorilor din campionatul nostru cu 214 goluri înscrise pentru echipele Electroputere Craiova, Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.