Acasă Politic De peste stradă de PSD, declară Marian Vasile, preşedintele PMP Olt: ...

De peste stradă de PSD, declară Marian Vasile, preşedintele PMP Olt: „Nu există certitudinea că Victor Ponta intră în turul doi”

353

Ultima conferinţă de presă a Partidului Mişcarea Populară Olt înainte de alegerile din 2 noiembrie 2014, susţinută din sediul popularilor olteni, joi, 30 octombrie a.c., de Marian Vasile, preşedintele.

Preşedintele PMP Olt nu îl vede în turul doi pe Victor Ponta, cel care conduce în sondajele de opinie. Mai degrabă, acesta o vede pe Elena Udrea în turul doi şi trebuie votată. Iar dacă acest lucru nu se va întâmpla şi candidatul PMP la prezidenţiale nu va intra în turul al doilea, Marian Vasile ar alege răul cel mai mic.

„Nu vrea să discut prea mult despre cei de la PSD, care au ţinut să demonstreze că pot face o campanie în judeţul Olt, ştim modul PSD-ului de a face campanie. Văd că, în acest judeţ, ACL-ul, aproape că merge braţ la braţ cu PSD-ul. Parcă cineva a ordonat ca tot ce înseamnă afişaj să fie distrus şi acel afişaj să fie al PMP. Văd că nimeni nu distruge afişele ACL. Poate sunt mai vii, culoare roşie, albastră. Tot ceea ce este culoare albastră dispare. Vedem în spaţiul public cum candidaţii lor mai au puţin şi se pupă, Klaus Iohannis şi Victor Ponta. Românii să vină la vot, este nevoie de o prezenţă cât mai mare la vot„, a spus Marian Vasile.

Studina, obiectiv turistic

În cadrul aceleiaşi conferinţe, Marian Vasile a făcut referire şi la turismul electoral, care, după cum spune acesta, ar viza şi comuna pe care o conduce. „Excursiile” către comună realizându-se sub înaltul patronaj al celui mai mare partid de stânga.

„Oricum, nu am înţeles niciodată de ce vin atât de mulţi cu autocare, de ce vin din tot judeţul într-o localitate frumoasă. Cred că şi în duminica votului vor veni cum au venit şi la legerile europarlamentare, având obiectiv turistic Studina”, a mai spus preşedintele PMP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.