Acasă Actualitate Ora 13.00, sediul PSD Olt. Porţia de lămâie: Daniel Bărbulescu

Ora 13.00, sediul PSD Olt. Porţia de lămâie: Daniel Bărbulescu

300
E ora 9.20 când scriem aceste rânduri. Tocmai am fost anunţaţi de la sediul PSD Olt: deputatul Daniel Ionuţ Bărbulescu va susţine o conferinţă de presă în care va vorbi despre oportunismul ca metodă de a fi votat Victor Ponta preşedinte al României!
Tot cu această ocazie, deputatul din colegiul nord va explica presei locale ce şansă istorică are România să-l aleagă pe ginerele lui Ilie Sârbu şef al statului. Mai mult, alesul oltenilor, dacă va fi întrebat, va milita împotriva lui Klaus Iohannis, cel care are şase case.
Deşi nu va spune nimic de faptul că toate imobilele primarului de la Sibiu, abia dacă fac cât apartamentul pe care şi-l cumpăra Daciana Sârbu la 24 de ani, cu banii strânşi din alocaţie şi cu diferenţa rezultată din faptul că a schimbat Kent 8 pe Pall Mall lights.
De asemenea, demnitarul nu va aminti nimic de marţea neagră, atunci când a ajuns să înjure partidul din care face parte, despre nostalgiile pe care le are ca om faţă de vremurile când făcea parte din echipa lui Traian Băsescu.
Dacă vor interveni evenimente neprevăzute faţă de agenda consemnată anticipat, vom reveni cu informaţii suplimentare. Dacă nu… rămâneţi cu ce aţi citit până acum!
 
PS. Oricum, la aceste previziuni, Daniel Bărbulescu nu va da nici o dezminţire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.